Podnikatelský plán - Balga, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Předmětem bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro potencionální otevření bistra/baru uvnitř multifunkčního prostoru určeného pro lidi napříč generacemi a zájmy ve městě Břeclav. Práce obsahuje hlavní dvě časti. A to teoretickou a praktickou. V teoretické části je provedena literární rešerše a vymezení důležitých pojmů. V praktické části je vypracovaný podnikatelský plán tohoto bistra/baru uvnitř multifunkční haly doplněný příslušnými analýzami, plány a výpočty.

The subject of the bachelor work is processing a business plan for potentional bistro bar in the middle of multifunctional space for people across every generation and their interests in the Břeclav. The work is divided into two main parts. They are theoretical and practical part. In the theoretical part, there is literally research and definition of main ideas. The business plan for this bistro bar in the multifuncional hall is conduced in the practical part, which is completed by analysis, plans and calculations.
The Business Plan
Keywords: podnikatelský plán; podnikatel; finanční analýza; marketingový plán; bar; kultura; bussines plan; businessman; financial analysis; marketing plan; bar; culture