Ekonomické zhodnocení dřevostavby a její možné adaptace - Mišúth, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2020)
Hlavním cílem bakalářské práce je porovnání materiálu ve vybraných částechdřevostavby a nalezení jejich nejvhodnějších variant. Vybrané materiály jsousrovnávaný dle jejich ekonomických, ekologických a tepelně technických vlastnostíkonstrukci.

The main objective of bachelor thesis is comparing materials selected by theparticles of the wooden building and find the most suitable variant possible.Comparative factors are based on economic, ecological and thermal technicalproperties of the structure.
Economic evaluation of timber construction and its possible adaptations
Keywords: Dřevostavba; ekologie; cena; porovnání; sloupková konstrukce; materiály; PEI; GWP; AP.; Timber structure; ecology; pirce; timber frame construction; comparisson; materials; PEI; GWP; AP.