Posouzení informačního systému firmy a návrh změn - Holánek, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou informačního systému ve Vinařství Holánek a návrhem jeho změn. Zaměřuje se především na vyřešení problému s dostupností dat pro manažerské rozhodování ve firmě. Po definování teoretických základů je provedena řada analýz o současném stavu podniku. Poslední kapitola se zaměřuje na samotné návrhy pro zlepšení dostupnosti a bezpečnosti dat, zefektivnění práce uživatelů nebo získání úplně nových funkcí. Kapitola je zakončena podrobným harmonogramem implementace jednotlivých návrhů pro jejich snadnou realizaci.

This master's thesis is aimed at the analysis of the information system in the Holánek Winery and the proposal of its changes. It focuses mainly on solving the problem of data availability for management decision making process in the company. After defining the theoretical basis, a number of analyses of the current state of the company are performed. The last chapter focuses on the proposals themselves to improve data availability and security, streamline the work of users or obtain completely new features. The chapter ends with a detailed schedule of implementation of individual proposals for their easy implementation.
Information System Assessment and Proposal of ICT Modification
Keywords: Informační systém; informace; outsourcing; Portál ZEFIS; Mckinseyho model 7S; Harmonogram implementace; Information system; information; outsourcing; ZEFIS Portal; McKinsey model 7S; Implementation schedule