Model přímých plateb v internetovém obchodu - Svobodová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Bakalářská práce je zaměřena na funkci přímých plateb v elektronickém prostřední. Stanovuje model, který pomáhá k lepšímu poukazování přímých plateb v internetovém obchodování. Cílem práce je právě navrhnutí takového modelu, který zlepší podmínky pro přímé platby v elektronickém obchodu všem firmám, které využívají elektronického obchodování. Výsledkem práce je teoretický model, který je aplikovatelný na jakýkoliv internetový obchod.

Diploma thesis is sighting to function direkt payments in electronic scene. Diploma thesis is determining model, which helping with direct payments in the internet business. The aim of diploma thesis is proposal model, which will have better conditions for direkt payments in e-shop. It was better for all companies, which use direct payments in their electronic business. Product of this thesis is abstractedly model, which is applicable for all internet business.
The model of direct payments in the internet business
Keywords: Elektronický obchod; elektronické podnikání; e-shop; e-komerce; elektronické prostředí; internetový prohlížeč; bezpečnost; legislativa; webový server; internetový marketing; Electronic shop; electronic business; e-shop; e-commerce; electronic background; web broker; security; legislature; web server; web marketing