Podnikatelský plán - Remer, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Předmětem zpracování diplomové práce je podnikatelský záměr, který spočívá v založení nového podniku s vlastními ořechovými produkty. První kapitola obsahuje teoretická východiska práce týkající se podnikání a stanovených analytických metod. Druhá část práce se zabývá analýzou současné situace vnějšího a vnitřního prostředí podniku, s aplikací marketingového výzkumu. Třetí část práce se věnuje tvorbě konkrétního podnikatelského plánu, s využitím poznatků z předchozích kapitol.

The subject of the diploma thesis is a business plan, which consists of the establishment of a new company with its own nut products. The first chapter contains the theoretical background of the thesis concerning the business and the established analytical methods. The second part deals with the analysis of the current situation of the external and internal environment of the company, with the application of marketing research. The third part is devoted to the development of a specific business plan, using the knowledge from previous chapters.
Business Plan
Keywords: podnikatelský plán; podnikání; marketingový výzkum; SLEPT analýza; Porterova analýza; SWOT analýza; business plan; entrepreneurship; marketing research; SLEPT analysis; Porter 's analysis; SWOT analysis