Horečka černé vody - Gryboś, Julia (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění)
Prostor jako zážitek.

Space as a expression.
Black Water Fever
Keywords: eskapismus; nostalgie; instalace; rock 'n' roll; escapism; nostalgy; installation; rock 'n' roll