Studie průběhu zakázky ve výrobním podniku - Kováč, Matej (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2016)
Diplomová práca sa zaoberá priebehom zákazky spoločnosťou DIEFFENBACHER - CZ, hydraulické lisy, s. r. o., ktorá sa zaoberá výrobou strojov a strojných dielcov pre drevospracujúci priemysel a výrobou hydraulických lisov. Analyzuje priebeh konkrétnej zákazky podnikom a na základe teoretických východísk práce identifikuje jeho nedostatky. Následne obsahuje návrhy vedúce k eliminácií zistených nedostatkov a zefektívnenie celého procesu.

The thesis deals with the flow of the engagement through the company DIEFFENBACHER - CZ, hydraulické lisy, s. r. o., which produces machines and machine components for woodprocessing industry and hydraulic presses. Flow of a specific engagement is analyzed and deficencies are identified with the use of theoretical background. Subsequently, proposals of elimination of these deficiencies while rendering the whole process more effective are stated.
The Study of the Contract Award in Production Company
Keywords: Priebeh zákazky; plán výroby; informačný systém; plytvanie; výrobná kapacita.; Flow of the engagement; production plan; information system; wastage; production capacity.