Aplikace procesu reversního inženýrství na soustruhu SU 110/500 - Hlaváček, Rudolf (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2015)
Bakalářská práce je zaměřená na aplikaci procesu reversního inženýrství na soustruh SU110/500. Práce je rozdělena do tří částí. První se zabývá studiem plánů a výkresů. V této části poukazuji na chyby v konstrukci a ve výkresech. Ve druhé části nacházím řešení. A třetí část je zaměřena na výpočty bezpečností vřetene.

Bachelor thesis is focused on application of reversible engineering onto lathe SU 110/500. Thesis is divided into three main parts. First is focused on studying blueprints of lathe SU110/500. In this part I have found mistakes in construction and drawings. In the second pard I have found out solution. And the third part is focused on safety calculations of spindle.
Application of reversible engineering process onto lathe SU 110/500
Keywords: Reversní inženýrství; soustruh; vřeteno; vřetenová ložiska; Reversible engineering; lathe; spindle; spindle bearings