Investice do cenných papírů investičních fondů registrovaných ve Velké Británii - Štrkolec, Michal (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Bakalárska práca je zameraná na technickú analýzu vybraných investičných podielových fondov registrovaných vo Veľkej Británii. Prvá časť popisuje legislatívne náležitosti fondu kvalifikovaných investorov a venuje sa problematike skladby investičného portfólia z teoretického hľadiska. Druhá časť popisuje navrhovaný fond a analyzuje vybrané investičné podielové fondy. Tretia časť práce obsahuje návrh investičného portfólia pre fond kvalifikovaných investorov.

The bachelor’s thesis concentrates on technical analysis of chosen investment funds registered in Great Britain. The first part describes the legislative requirements of the qualified investors’ funds and the composition of investment portfolio principles. The second part details the proposed fund and analyzes chosen investment funds. The third part of the thesis contains the design of the investment portfolio of the built fund.
Investments into Securities Investment Funds Registered in Great Britain
Keywords: investičné fondy; technická analýza; investičné portfólio; fond kvalifikovaných investorov; investment funds; technical analysis; investment portfolio; qualified investors’ fund