Automatické testování systému BeeeOn - Wolfert, Richard (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou projektu Internetu vecí BeeeOn, návrhu a tvorbe jednotkových, integračných, systémových testov a ich automatizácii s využitím systému Kontinuálnej integrácie Jenkins CI. Teoretická časť sa venuje základom testovania softvéru a Kontinuálnej integrácii. Jadro práce tvorí špecifikácia a popis systému BeeeOn, požiadavky a potreby pre tvorbu automatických testov, ich návrhu a implementácie. V závere sa práca venuje dosiahnutým výsledkom a možnostiam rozšírenia.

This Master's thesis is about analysis of Internet of Things project BeeeOn, design and production of unit, integration and system tests and their automation by utilization of Continuous integration system Jenkins CI. The theoretical part is devoted to software testing fundamentals and Continuous integration systems. The main point of this thesis is about specification and description of BeeeOn system, its requirements for automatic testing and its implementation. In conclusion, the results of this work and expansion possibilities are discussed.
Automatic Testing of the BeeeOn System
Keywords: BeeeOn; testovanie softvéru; Kontinuálna integrácia; Internet Vecí; Jednotkové testy; Integračné testy; Systémové testy; Jenkins CI; Automatické testy.; BeeeOn; software testing; Continuous integration; Internet of Things; Unit tests; Integration tests; System tests; Jenkins CI; Automatic testing.