Návrh simulačního modelu pohybu autonomního mobilního robotu v konvoji - Capovsky, Alexandr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2017)
Práce se zabývá tvorbou simulačního modelu pro řízení autonomních vozidel v konvoji.

This thesis deals with creating of model simulator for autonomous convoy vehicles.
Autonomous mobile robot simulation model design for convoy vehicles
Keywords: Autonomní řízení; konvoj; robotika; optimální trajektorie; odometrie.; Autonomous driving; convoy; robotics; optimal trajectory; odometry.