Rekurzivní IPC síťová architektura: Analýza a modelování připojení k síti - Jeřábek, Kamil (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2015)
Tato práce se zabývá analýzou připojení nového člena k síti a začlenením této fáze do modelu Rekurzivní IPC síťové architektury (RINA) vyvíjené v simulačním prostředí OMNeT++. V této práci je obecně popsána architektura RINA. Dále jsou uvedeny možné případy připojení a popsáno kdy tyto fáze začínají a kdy končí. Práce je zejména zaměřena na návrh a implementaci těchto fází komunikace v simulačním prostředí OMNeT++ v rámci projektu Pristine.

This thesis is focused on analysis of the Enrollment and integration of this phase to model of Recursive InterNetwork Architecture (RINA) that is developed in the OMNeT++ simulation environment. In this thesis is the RINA architecture described generally. Furthermore, there are listed cases of the Enrollment and the Common Application Connection Establishement Phase, and it is described when starts and ends. The thesis is especially focused on design and implemntation of these phases of communication in the OMNeT++ simulation environment within Pristine project.
Recursive IPC Network Architecture: Analyze and Model of Enrollment
Keywords: Simulace sítí; modelování sítí; RINA; OMNeT++; připojení k síti; CACEP; CDAP; Simulation of networks; network modeling; RINA; OMNeT++; Enrollment; CACEP; CDAP