Návrh na vytvoření členské databáze - Rumplík, Martin (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Předmětem této bakalářské práce je vytvoření návrhu databáze pro potřeby občanského sdružení Cyrilek.net. Databáze má za úkol pokrýt veškeré evidenční procesy v rámci této organizace, které spočívají zejména v evidenci osobních údajů členů a nainstalovaného hardwaru. Jako uživatelské rozhranní pro přístup do databáze bude navržen a částečně realizován informační systém, který bude přístupný přes webový prohlížeč.

The object of this bachelor's thesis is to create a design of database for needs of a civil association Cyrilek.net. The objective of this database is to cover all registration processes in frame of this organization, which deal especially with filling personal information and notes about installed hardware. An user interface for access to the database will be also designed and partially realized in form of information system, which will be accessible through web browser.
The project for building a member database
Keywords: databáze; MySQL; informační systém; PHP; HTML; sdružení; Cyrilek.net; přístupový bod; člen; internet; wi-fi; bezdrátová síť; database; MySQL; information system; PHP; HTML; association; Cyrilek.net; access point; member; internet; wi-fi; wireless network