Stavebně technologický projekt přípravy a realizace polyfunkčního objektu v Brně - Čačaný, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2022)
Predmetom tejto diplomovej práce je stavebne technologický projekt prípravy a realizácie polyfunkčného objektu v Brne na ulici Turgeněvova. Jedná sa o novostavbu hlavného stavebného objektu. Zaoberá sa stavebno-technologickým projektom. Jej obsahom je technická správa k stavebno-technologickému projektu, dopravné vzťahy pre prepravu materiálov a strojov na stavenisko, technická správa zariadenia staveniska, stavebno-technologická štúdia, návrh strojnej zostavy, vypracovanie technologického predpisu pre vykonanie monolitických konštrukcií. Ďalej sú spracované kapitoly bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci na stavenisku, certifikačný systém LEED a spracovaný finančný a časový plán vybranej etapy.

The main subject of this diploma thesis is a construction technological project of preparation and realization multifunctional building in Brno on Trugeněvova street. It is a new construction of the main building. It provides a technical report on the construction technology project, transport relations for the transport of materials and machinery to the construction site, following technical report of construction site equipment, construction technology study, design of machinery and last but not least elaboration of technological regulation for the execution of monolithic structures. Furthermore, the chapters on health and safety protection at work on the construction site, as well as the LEED certification system and the financial and time plan of the selected stage are elaborated.
Construction Project for Implementation of Multifunctional Building in Brno
Keywords: Polyfunkčný dom; technická správa; technologická štúdia; zariadenie staveniska; dopravné vzťahy; technologický predpis; monolit; strojná zostava; časový plán; harmonogram; položkový rozpočet; kontrolný a skúšobný plán; bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci; ekológia; LEED.; Multifunctional building; technical report; technological study; construction site equipment; transport relations; technological regulation; monolith; machine assembly design; time schedule; item budget; control and test plan; safety and health protection at work; ecology; the LEED certification