Budování bezpečnostního povědomí na fakultě podnikatelské - Volfová, Jana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Tato diplomová práce se zaměřuje na budování bezpečnostního povědomí na Fakultě podnikatelské. Skládá se ze tří základních částí, a to části teoretické, analytické a části s vlastními návrhy. Teoretická část obsahuje vysvětlení a objasnění některých základních pojmů, procesů a analýz, aby čtenář práci rozuměl. Část analytická obsahuje jak popis vybrané organizace, tak i konkrétní provedení analýz, které byly představeny v teoretické části. Poslední část, kterou je část praktická, obsahuje mimo jiné také vlastní návrhy průběhu zvyšování povědomí na fakultě a benefity tohoto procesu.

This diploma thesis is focused on Security Awareness Education at the Faculty of Business and Management. It consists of three main parts: theoretical, analytical and practical considerations. The theoretical part is the introduction to basic terms, processes and analysis to help understand the thesis. The analytical part includes an introduction to the chosen organization and the implementation of analysis, which were presented in the theoretical part. The practical part contains, among other things, the actual proposals for Security Awareness Education at the faculty and its benefits.
Building security awareness at the Faculty of Business and Management
Keywords: Budování bezpečnostního povědomí; informační bezpečnost; kybernetická bezpečnost; systém řízení informační bezpečnosti; data; osobní údaje; Security Awareness Education; Information Security; Cyber Security; Information Security Management System; data; personal data