Aukční portál nebankovních úvěrů v České Republice - Hadač, Marek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská)
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem internetového aukčního portálu s nebankovními půjčkami. Náplní práce je na základě finančního plánu a finanční analýzy navrhnout funkční systém, který bude realizovatelný v praxi. V teoretické části se zabývám analýzou internetových aukcí, ale také legislativou spotřebitelských smluv a úvěrů. V praktické části pak praktickým srovnáním trhu a návrhu řešení podnikatelského plánu.

This thesis delas with the business plan of the internet auction portal with non banking loans. The main aim of the thesis is on the base of financial plan and financial alalysis design functional system which would be realizable in practise. In theoretical part I deal with internet auctions and also legislation of consumers contracts and loans. In practical part comparing the loan market and proposal of business solution.
Auction Portal with Non-banking Loans in The Czech Republic
Keywords: Nebankovní úvěr; aukce; RPSN; lichva; finanční gramotnost; podnikatelský plán; Non-banking loan; auction; RPSN; usury; financial literacy; business plan