Podpora pořádání festivalových soutěží - Pavelek, Miroslav (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2017)
Tato diplomová práce se zabývá vytvořením podpůrného informačního systému pro organizaci soutěží na festivalu Animefest. Jedná se o webovou aplikaci postavenou na aplikačním rámci Django napsaném v jazyce Python. Systém nahradí aktuální webové řešení a zároveň přinese nové funkce. Organizátorům festivalu umožní vytvářet nové soutěže a spravovat je spolu s přihláškami účastníků, soutěžícím pak registrovat se do soutěží a spravovat své přihlášky.

This bachelor thesis is focused on making supporting information system for organization of contests on Animefest festival. It is a web application based on framework Django written in Python language. The system will replace the current web solution and will have new functionalities. For system administrator it provides the creationg and managing new contests and also for managing entries. Contestants will have the possibility to register to the contest and manage their entries.
Support for Organization of Festival Contests
Keywords: web; informační systém; festival; soutěž; HTML; CSS; Python; Django; Bootstrap; web; information system; festival; contest; HTML; CSS; Python; Django; Bootstrap