Studie MVE v lokalitě Zlín - Louky na řece Dřevnici v km 9,383 - Brůžek, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Cílem bakalářské práce je studie dostavby malé vodní elektrárny na stávajícím jezu v lokalitě Zlín-Louky. Studie je rozdělena do několika částí, které zahrnutí zpracování hydrologických a hydraulických podkladů, dále také návrh technologie a výkresovou dokumentaci návrhu malé vodní elektrárny.

The objective of this thesis is a study the completion a small hydroelectric power plant on the existing weir in Zlín-Louky. The study is divided into several parts which include processing of hydrological and hydraulic materials as well as technology design and drawings of a small hydroelectric power plants.
Small hydro power plant design at the weir Zlín - Louky on the river Dřevnice (km 9,383)
Keywords: malá vodní elektrárna; jez Louky; small hydroelectric power plant; weir Louky