Podnikatelský záměr - Holík, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Cílem diplomové práce je vytvořit podnikatelský plán pro pana Davida Mokrého, majitele kavárny s názvem Blue Queen v Boskovicích, který v blízké době chce rozšířit svoji podnikatelskou činnost o další podnik - Black King. Pomocí četných analýz trhu a analýz vnějšího i vnitřního okolí získám data potřebná k vytvoření projektu na vybudování úspěšné nové kavárny, která by se měla stát nejvyhledávanějším podnikem v okolí.

The goal of this dissertation is to create a business plan for mr. David Mokrý - owner of café Blue Queen in Boskovice. In a short time he would like to make his business bigger and found another café - pub (Black King).The needed data for creating a project of new successful cafe, which should become the most popular in selected location, I'm going to get by many market analyses, respective by analyses of internal and external neighborhood.
Entrepreneurial Project
Keywords: Technicko-ekonomická studie; analýza trhu; marketingová strategie; finanční analýza; SLEPT; SWOT; Feasibility Study; Analysis of Marketin Strategy; Financial; Analysis; Economic Effectiveness of Investmen; SLEPT; SWOT