Informační systém poskytovatele internetového připojení - Straňák, Slavomír (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií)
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením informačního systému poskytovatele internetového připojení (ISP) s využitím technologie NetFlow pro monitorování sítí. Charakterizuje NetFlow architekturu jako celek, jednotlivé protokoly, její základní výhody a nejčastější použití. Podrobně popisuje návrh a implementaci informačního systému a jeho základní časti. K dosažení tohoto cíle byly použity technologie XHML, CSS, PHP a MySQL, které spolu poskytují silný nástroj pro tvorbu dynamických aplikací dostupných přes síť Internet.

This bachelor's thesis describe information system for internet service provider (ISP) with NetFlow technology for monitoring of networks. The thesis characterizes whole NetFlow architecture, individual protocols, their best advantages and frequency application. It specifies detail design and implementation of information system and their basic parts. To achievement this design was applied technology XHTML, CSS, PHP and MySQL, which offer strong implement for making of dynamic application available on network Internet.
Information System for Internet Service Provider
Keywords: Informační systém; provider; poskytovatel internetového připojení; ISP; NetFlow; sonda; kolektor; Information system; provider; internet service provider; ISP; NetFlow; probe; collector