Investiční rozhodování - Novák, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2009)
Cílem mojí bakalářské práce na téma „Investiční rozhodování“ je ekonomické vyhodnocení plánovaného investičního projektu společnosti DEROS a.s., kterým je pořízení automatizované linky pájení. Teoretická část práce je zaměřena na problematiku investic v obecné rovině, jejich plánováním a financováním. Součástí je charakterizování základních veličin a metod užívaných pro zhodnocování efektivnosti. Praktická část práce obsahuje ekonomické zhodnocení konkrétního investičního projektu s využitím poznatků z teoretické části.

The point of my bachelor thesis on the topic "Investment Decisions" is an economic evaluation of the planned investment project of the company DEROS Inc. as to purchase an automated brazing line. The theoretical part of work is focused on investment issues in general, its planning and financing. A characterization of fundamental quantities and methods used for assessment of efficiency are parts of it. Practical part includes the economic assessment of a particular investment project using the knowledge of the theoretical part.
Investment Decisions
Keywords: Investice; efektivita investice; Investment; investment effectivity