Nativní rozhraní pro Google Reader - Popela, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Cílem této bakalářské práce byl návrh a vývoj nativního rozhraní, které by umožňovalo odebírání syndikovaných zdrojů a položek ze služby Google Reader. Aplikace byla implementována za použití frameworku Qt a funguje na běžných operačních systémech.

The goal of this bachelor's thesis was to design and develope native user interface, which enables subscribing of syndicated feeds and entries from Google Reader service. Application was implemented with usage of Qt framework and it's working on common operation systems.
Native Interface for Google Reader
Keywords: online syndikace; Google Reader; GUI; Qt; RSS; Atom; XML; online syndication; Google Reader; GUI; Qt; RSS; Atom; XML