Uživatelské rozhraní k multimediálnímu slovníku - Divácký, Roman (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2010)
Tato bakalářská práce popisuje návrh a implementaci uživatelského rozhraní k multimediálnímu slovníku. Cílem této práce je vytvořit aplikaci s podporou hlasového vstupu a otestovat schopnost rozpoznání zadávaných slov. Výsledný slovník umožňuje zadávání slov hlasem, bez nutnosti psaní. Také je zde možnost použít vlastní textovy soubor se slovíčky a jejich překladem.

This bachelor's thesis contains design and implementation of user interface for multimedia dictionary. The goal of this work is to create an application with support for voice input and to test the ability to recognize given words. The resulting dictionary allows to speak the desired word, without the need to type it. There is also a possibility to use your own text file with words and their translations.
User Interface for Multimedia Dictionary
Keywords: C++; BSAPI; Qt; slovník; C++; BSAPI; Qt; dictionary