Návrhy na zlepšení služeb hotelu - Brychtová, Adéla (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá návrhy na zlepšení služeb Hotelu U Labutě ve Žďáru nad Sázavou. Jedná se o menší hotel, v jehož okolí se nachází řada konkurenčních hotelů. Důležitou část práce tvoří analýza současného stavu hotelu a poté návrhy na řešení konkrétních nedostatků, shledaných během analýzy. Účelem realizace návrhů je především zlepšení kvality poskytovaných služeb a zvýšení návštěvnosti hotelové restaurace.

This diploma thesis deals with suggestions for improving the services of Hotel U Labutě in Žďár nad Sázavou. It is a small hotel with a number of competitive hotels. An important part of the work is an analysis of the current condition of the hotel and proposals for solving specific shortcomings found during the analysis. The purpose of the proposals is mainly to improve the quality of the services provided and increase the attendance of the hotel restaurant.
Proposals for Improvement of Services in the Hotel
Keywords: Hotel; ubytovací služby; stravovací služby; doplňkové služby; kvalita; obsazenost; spokojenost zákazníka; propagace; Hotel; accommodation services; catering services; additional services; quality; occupancy; customer satisfaction; promotion