Zálohování dat a datová úložiště - Bárta, Jan (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na problematiku spojenou se zálohováním dat ve firmě XY, která se zabývá převážně specializovanými překlady pro své zákazníky. Výsledek bakalářské práce je návrh na efektivnější řešení zálohování dat na základě analýzy.

This bachelor thesis is focused on data backup in XY company. The XY company offers specialized translations for their customers. The result of this bachelor thesis is a proposal for more effective solutions with data backup in XY company based on analysis of current state.
Data Backup and Data Storages
Keywords: data; úložiště; zálohování; cloud; NAS; RAID; data; storage; backup; cloud; NAS; RAID