Model e-marketingu firmy - Hladišová, Dana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Práce popisuje možnosti, které elektronické obchodování může nabídnout firmám podnikajícím prostřednictvím internetové sítě. Kterých postupů se má firma držet, aby dosáhla úspěchů využitím e-marketingu.

The work describes possibilities, which electronic store can offer firms which use internet for business. Which points would the firm use to be a successfull in e-marketing.
Model of E-marketing
Keywords: Elektronický obchod; intranet; elektronické obchodování; propagace elektronického obchodování; reklamace zboží zakoupeného na internetu; SEO; public relations; the long tail.; E-shop; intranet; e-commerce; propagation of e-shop; reclamation of product purchased on internet; SEO; public relations; the long tail.