Přehled a rozdělení legislativních dokumentů evropské unie v oblasti civilního letectví - Koláček, Lukáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2011)
Cílem této bakalářské práce je vytvoření uceleného přehledu a rozdělení legislativních dokumentů v oblasti civilního letectví platných v Evropské unii podle jejich obsahu.

The aim of the bachelor's thesis is to create complete overview and division of European legal documents in the field of civil aviation according to the content.
Overview and division of European legal documents in the field of civil aviation
Keywords: Přehled; legislativa; předpisy; Evropská unie; právo; dokumenty.; Overview; legislative; regulations; European union; law.