Návrh změn konceptu motivačního programu pro zaměstnance ve vybrané organizaci - Vytopilová, Veronika (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Bakalářská práce je zaměřena na motivační systém zaměstnanců ve vybrané společnosti. Cílem této práce je navrhnout účinné změny v dosavadním motivačním systému společnosti. Pomocí teoretické části vymezuje jednotlivé klíčové pojmy, které jsou následně využity v dalších částech práce. Analytická část se zaměřuje na analýzu současného stavu motivačního systému zaměstnanců ve společnosti, a to pomocí pozorovacích a dotazovacích metod. Výsledky těchto analýz a metod slouží jako podklad pro návrhovou část práce. V návrhové části jsou pak zpracovány konkrétní změny v dosavadním motivačním systému zaměstnanců.

The bachelor's thesis is focused on the motivational system of employees in the selected company. The goal of this work is to propose effective changes in the company's current motivational system. Using the theoretical part, it defines individual key terms, which are subsequently used in other parts of the work. The analytical part focuses on the analysis of the current state of the motivational system of employees in the company, using observation and questioning methods. The results of these analyzes and methods serve as a basis for the design part of the work. In the design part, specific changes in the current employee motivation system are processed.
Proposal for Changes of Motivational Programme in a Selected Company.
Keywords: motivace; motivační systém; systém odměňování; zaměstnanecké benefity; firemní kultura; firemní hodnoty; motivation; motivational systém; reward systém; employee benefits; corporate culture; corporate values