Správa výstavních ploch pro festival - Duchoň, Radek (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2020)
Cílem této práce je vytvoření nového informačního systému pro správu výstavních ploch na festivalu Animefest. Webová aplikace je implementována v jazyce Python za využití aplikačního rámce Django. Systém využívá pro definici a reprezentaci prostor vektorovou mapu ve formátu SVG. Vytvořené řešení poskytuje také vlastní systém pro záznam historie změn v databázi. Systém umožní organizátorům festivalu katalogizovat prostory a~uchovávat historii spolupráce s různými partnery.

The aim of this work is to create a new information system for the management of exhibition spaces at the festival called Animefest. The web application is implemented in Python using the Django application framework. The system uses a vector map in SVG format for the definition and representation of spaces. The created solution also provides its own system for recording the history of changes in the database. The system will allow festival organizers to catalog spaces and preserve the history of cooperation with various partners.
Management of Exhibition Sites for a Festival
Keywords: festival; výstava; webová aplikace; informační systém; uživatelské rozhraní; Django; Python 3; PostgreSQL; HTML; CSS; JavaScript; jQuery; Bootstrap; MVC; JSON; XML; SVG; festival; exhibition; web application; information system; user interface; Django; Python 3; PostgreSQL; HTML; CSS; JavaScript; jQuery; Bootstrap; MVC; JSON; XML; SVG