Marketingová komunikace vybrané společnosti - Grecová, Kateřina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2020)
Diplomová práce se zabývá komunikačním mixem tradičního českého podniku Šohaj služby s.r.o. Tato práce je rozdělená na dvě základní části – teoretická a praktická. Teoretická část je zaměřena na základní literaturu týkající se daného tématu, která čtenáři poskytuje podstatné informace k této problematice a pomůže mu lépe pochopit praktickou část. Druhá část této práce je zaměřena na samotnou firmu. Pomocí vybraných marketingových modelů je zpracován její rozbor. Je zhodnoceno, jak firma komunikuje se zákazníky a poskytuje jim produkty. Na závěr jsou navrhnuty podniku možnosti zlepšení komunikace se svými stávajícími a potenciálními zákazníky.

The diploma thesis deals with the communication mix of the traditional Czech company Šohaj služby s.r.o. This thesis is divided into two basic parts – theoretical and practical. The theoretical part is focusing on the fundamental literature related to the topic, which provides the reader essential information on this issue and helps him to better understand the practical part. The second part is focused on the company itself. It is analysed by using selected marketing models. It is evaluated how the company communicates with customers and provides them its products. In conclusion, it is suggested some possibilities how to improve communication with its current and potential customers.
Marketing communication of selected company
Keywords: Komunikace; komunikační mix; marketing; B2C; public relations; analýza; prodej; reklama; Communication; communication mix; marketing; B2C; public relations; analysis; sales; advertising