Výroční zpráva o hospodaření Vysokého učení technického v Brně za rok 2021 - (:unkn) unknown (Vysoké učení technické v Brně, 2022)
Vysoké učení technické v Brně předkládá v souladu s § 21, odst. 1, písm. a) zákona č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů, ve znění pozdějších změn a podle jednotné osnovy zpracované MŠMT ČR výroční zprávu o hospodaření vysoké školy za rok 2021 zpracovanou na podkladě účetnictví školy a dalších vybraných údajů.