Hodnocení spokojenosti zaměstnanců ve vybrané společnosti - Rehbergerová, Alice (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2019)
Diplomová práce se zabývá problematikou spokojenosti zaměstnanců a fluktuace ve výrobní sféře. Teoretická práce obsahuje literární rešerži daných témat, která jsou nezbytná pro vypracování praktické části diplomové práce. Ta se zabývá analýzou spokojenosti zaměstnanců z pohledu jejich ohodnocení a nabízených benefitů. Výzkum probíhá technikou dotazníkového šetření na jehož základě je analyzována stávající situace a jsou navrženy možné opatření a návrhy pro zvýšení spokojenosti a snížení fluktuace zaměstnanců společnosti.

The purpouse of this Master's thesis is to be concerned about the issue of employee satisfaction and fluctuation in manufacturing industry. Theoretical part sumarizes a literature review which is neccesary for implying the conclusions from practical part of this thesis. This particular part deals with employee satisfaction connected with benefits and wages. The research itself includes an own questionnaire survey wchich leads to analysis of current situation and it subsequentely suggests possible measures and solutions for increasing the employee satisfaction and decreasing the fluctuation in XYZ company.
Evaluation of Employee Satisfactionin a Selected Company
Keywords: spokojenost zaměstnanců; zaměstnanec; analýza; hodnocení spokojenosti; benefity; employee satisfaction; employee; analysis; evaluation of satisfaction; benefits