REVITALIZACE PŘEDPOLÍ KVĚTNÉ ZAHRADY V KROMĚŘÍŽI - Šobáň, Daniel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Cílem bakalářské práce je vytvořit návrh úpravy a funkčního využití celé plochy předpolí Květné zahrady v Kroměříži včetně stávajících staveb a návrhu projektu.

In this bachelor´s thesis I am concerned with designing of adaptation and functional utilization of the whole area of the Flower Garden foreground in Kromeriz, including existing buildings.
Revitalization Program of Floral Garden in Kromeriz
Keywords: Kroměříž; Květná zahrada; revitalizace; architektura; nový vstup; Kromeriz; Flower Garden; revitalization; architecture