Návrh internetového rezervačního portálu hotelu - Svobodník, Dalibor (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2012)
Diplomová práce se zabývá návrhem internetového rezervačního portálu. Cílem je navrhnout způsob rezervace ubytování přes internet v ubytovacím zařízení. To zahrnuje zobrazení a popsání procesů, zabezpečení, správných postupů a ekonomických zhodnocení, které s návrhem souvisí.

Master thesis deals with the proposal of the online reservation portal. Its objective is the proposal form of accommodation reservation through the internet in the accommodation facility. This includes depiction and describing process, security, proper procedures and economic appraisals relating with the proposal.
Proposal of Online Hotel Reservation Portal
Keywords: Návrh; rezervace; portál; klient; ubytování; ubytovací zařízení; hotel; internet; Proposal; reservation; portal; client; accommodation; accommodation facility; hotel; internet