BIKEZONE.cz - Cykloprodejna s bytovými jednotkami - Černín, Jiří (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Volně stojící polyfunkční budova v Opavě. Suterén objektu určen pro parkování osobních automobilů obyvatel domu. První a druhé nadzemní podlaží řešeno jako cykloprodejna. Třetí, čtvrté a páté nadzemní podlaží navrženo jako byty různého typu a velikosti, určeny pro trvalé bydlení. Objekt je zastřešen plochou jednoplášťovou střešní konstrukcí.

A freestanding multi-functional building in Opava. Basement of the object designed for parking cars of the residents. First and second floor designed as a bike shop. Third, fourth and fifth floor designed as flats of different types and sizes, determined for permanent housing. The object is covered by single-layer roof.
BIKEZONE.cz - A bike shop with apartments
Keywords: polyfunkční budova; cykloprodejna; suterénní garáže; plochá střecha; terasa; mezonetový byt; multi-functional building; bike shop; basement garage; flat roof; terrace; duplex apartment