Návrh aplikace pro správu skladů, zákazníků a faktur firmy - Nemec, Šimon (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2021)
Bakalárska práca sa zaoberá návrhom novej aplikácie, ktorá umožní vytvárať faktúry, výdajky a monitorovať skladovú evidenciu, evidenciu odberateľov, evidenciu faktúr a evidenciu výdajok. Aplikácia je navrhovaná v prostredí softvéru Microsoft Excel pomocou programovacieho jazyka VBA. Práca obsahuje teoretickú časť, analýzu súčasného stavu spoločnosti na trhu a návrh vlastného riešenia aplikácie.

Bachalar thesis deals with the design of a new application that will allow the creation of invoices, expenditures and monitor stock records, customer records, invoice records, expenditure records. The work contains a theoretical part, analysis of the current state of the company on the market and the design of solution of application.
Design of an Application for Managing Warehouses, Customers and Company Invoices
Keywords: VBA; Visual Basic for Application; Microsoft Excel; spoločnosť; evidencia; VBA; Visual Basic for Application; Microsoft Excel; company; registry