Teplotní simulace elektrického stroje - Klaner, Pavel (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2010)
Bakalářská práce se zabývá metodou konečných prvků a jejím použití v tepelné simulaci pomocí programu Ansys Workbench.

Bachelor’s thesis is dealing with finite element method and using it in thermal simulations by Ansys Workbench.
Heat simulation of electric machine
Keywords: Metoda konečných prvků; Ansys Workbench; Asynchronní motor; Teplotní simulace; Finite elements method; Ansys Workbench; Asynchronous motor; Thermal simulations