DŮM NA HRANĚ - Valašské Meziříčí, ulice Sokolská - Kyšková, Anna (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Polyfunkční dům s lezeckou stěnou a kurty pro ricochet, kavárnou a obchodní pasáží.

Mix-used house with climbing wall and ricochet, coffee bar and shopping passage.
HOUSE ON THE EDGE – Valašské Meziříčí, Sokolská Street
Keywords: polyfunkční dům; lezecká stěna; ricochet; Valašské Meziříčí; mix-used house; climbing wall; ricochet; Valašské meziříčí