Městská knihovna v Přerově - Liškutínová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury)
Nová knihovna pro Přerov má nahradit stávající zchátralou a prostorově, hygienicky i funkčně nevyhovující současnou pobočku. na námi zvolené lokalitě navrhujeme knihovnu současných standartů.

The new library for Přerov shall replace contemporary library, that is not suficient in hygienic, space and function. On a locality picked by us we are designing a new library of nowdays standards
City Library of Přerov
Keywords: knihovna; Přerov; beton; ocel; Náměstí Přerovského povstání; library; Přerov; concrete; steel; square of Přerov manifastation