Reakční doba osob ovlivněných alkoholem - Ohera, Adam (Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství, 2018)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou reakční doby osob ovlivněných alkoholem. Práce je rozčleněna na dvě stěžejní části, první část je zaměřena na rešerši současného stavu a předkládá teoretická východiska související s tématem této diplomové práce. Druhá část představuje a popisuje realizovaný experiment související se zjišťováním reakčních dob osob pod vlivem alkoholu a následné vyhodnocení výsledků těchto provedených měření.

This thesis is focused on the issue of reaction time of those people who are affected by alcohol. The thesis is divided into two main parts, the first part is focused on the research of the present state and it submits the theoretical background related to the topic of this thesis. The second part describes both the experiments related to the reaction time of the people affected by alcohol and the evaluation of the results of such measurements.
Reaction time of Persons Influenced by Alcohol
Keywords: Řidič; reakční doba; alkohol; ovlivnění alkoholem; Driver; reaction time; alcohol; influence of alcohol