Analýza dynamiky kreslení - Labounková, Ivana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií, 2015)
Diplomová práce je zaměřena na analýzu dynamiky kreslení. Zabývá se obkreslovacími testy, které lze pro analýzu uplatnit. Dále se zabývá metodou pro časovou segmentaci postupně vznikající kresby a také vektorizací kreslených útvarů.

This thesis is focused on the dynamic drawing analysis. It deals with tracing drawing tests that can be applied for the analysis. It also deals with method for temporal segmentation of emerging drawings and also vectorization of resulted segments of drawings.
Dynamic drawing analysis
Keywords: Analýza dynamiky kreslení; obkreslovací test; časová segmentace kresby; vektorizace; Dynamic drawing analysis; tracing drawing tests; temporal segmentation of drawings; curve fitting