Podnikatelský plán pro založení svatebního salónu - Čapková, Martina (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2015)
Diplomová práce se zabývá založením reálného podnikatelského záměru v oblasti služeb. Konkrétně se jedná o služby svatebního salónu. V podnikatelském plánu jsou obsažena všechna důležitá kritéria pro založení tohoto druhu podnikání. Podnikatelský plán je založen na výsledcích zjištěných analýzou trhu a konkurence. Práce rovněž obsahuje marketingový a obchodní plán, specifikaci služeb a potencionálních zákazníků. Důležitou součástí je finanční plán poskytující informace o možném vývoji.

This thesis deals with establishment of a real business plan for services. Specially for services of wedding salon. Business plan contains all the important criteria for the establishment this kind of business. Business plan is based on results detected by market analysis and competition. The thesis also includes marketing and trade plan, specification of services and potential customers. An important part is financial plan providing information about possible development.
Business Plan for the Establishment of a Wedding Salon
Keywords: podnikatelský plán; svatební salón; podikání; analýza trhu; SWOT analýza; podnikatel; marketing; finanční plán; svatba; business pln; wedding salon; business; market analysis; SWOT analysis; enterpreneur; marketing; financial plan; wedding