Analýza zákaznického trhu - Polanský, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2025)
Diplomová práce se zabývá analýzou spokojenosti zákazníků společnosti Dadka Vracov s.r.o. Hlavní pozornost je věnována uživatelské přívětivosti webových stránek a efektivitě marketingové komunikace. Teoretická část vymezuje klíčové pojmy z oblasti marketingu, chování zákazníků a marketingového výzkumu. Praktická část se zaměřuje na analýzu současného stavu společnosti, zákaznického chování a výsledků dotazníkového šetření. Na základě zjištěných dat jsou navržena opatření, která povedou ke zlepšení orientace zákazníků na webu, posílení věrnosti a zvýšení spokojenosti zákazníků.

The diploma thesis focuses on the analysis of customer satisfaction at Dadka Vracov s.r.o. Special attention is paid to the user-friendliness of the company's website and the effectiveness of marketing communication. The theoretical part defines key concepts in marketing, customer behavior and marketing research. The practical part analyzes the current state of the company, customer behavior and the results of a questionnaire survey. Based on the findings, proposals are presented to improve website navigation, strengthen customer loyalty and increase overall customer satisfaction.
Analysis of customer´s market
Keywords: zákaznická spokojenost; marketing; dotazník; web; zákazník; customer satisfaction; marketing; questionnaire; website; customer