Zefektivnění výrobního provozu hydraulických agregátů ve firmě Bosch Rexroth - Fešar, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2015)
Cílem práce je analyzovat současný stav výroby hydraulických agregátů a navrhnout takové změny ve výrobním systému, které umožní předpokládané zvýšení výroby

The target of this masters thesis is perform the analysis of current state of production hydraulic power units and proposion of changes in production, which are able to increasing production.
Increased production efficiency of hydraulic aggregate unit at Bosch Rexroth company
Keywords: Montáž; hydraulický agregát; Bosch Rexroth; výroba; Assembly; hydraulic agreggate; Bosch Rexroth; production