Tvorba projektu financovaného ze strukturálních fondů EU - Dupal, Ivo (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2010)
Má bakalářská práce se zabývá tématem financování ze Strukturálních fondů Evropské unie. Toto téma je velmi diskutované, neboť z těchto fondů jsou pro každý členský stát Evropské unie, včetně České republiky, vyčleněny nemalé finanční prostředky. Na tyto prostředky se snaží dosáhnout skrze své projekty mnohé společnosti, které na tyto projekty žádají dotace. Ve své práci se budu zabývat Strukturálními fondy EU a projekty připravovanými pro žádost o dotaci.

My bachelor’s thesis‘ main topic is financing from Structural funds of European union. This topic is discussed much, because from these funds is exempt considerable amount of money for all member states of European union, including the Czech republic. Many companies try to reach and get some of these funds through their projects, for which they request grants. In my thesis, I will concentrate on Structural funds of EU and projects prepared for application for grant.
Creating of Project financed from structural Funds of EU
Keywords: Strukturální fondy; projekt; operační program; dotace; Structural funds; project; operational programme; grant