Interaktivní webové rozhraní pro výběr vhodných architektur - Slávik, Denis (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií, 2018)
Zámerom tejto práce je návrh a implementácia interaktívneho webového rozhrania, ktoré umožní užívateľom vybrať z knižnice tisícok implementácií obvodov aproximovaných násobičiek a sčítačiek pre návrh obvodov a porovnávaní, vyvíjaných výskumnou skupinou Evolvable Hardware (EHW) z Fakulty Informačných Technológii na Vysokom Učení Technickom v Brne. V práci sa možno dočítať o webových technológiách použitých pre realizáciu tejto práce. Taktiež možno nájsť kapitolu venujúcu sa návrhu vhodného užívateľského rozhrania a efektívneho algoritmu na spracovanie a vizualizáciu  niekoľko tisícok implementácií.

The desire of this thesis is to design and implement an interactive web interface that will allow users to select from a library of thousands of implementations of approximate adders and multipliers for circuit design and benchmarking, developed by Evolvable Hardware Group (EHW) from the Faculty of Information Technology at the Brno University of Technology. We will find out about the web technologies used for this thesis. Also, we will find a chapter devoted to designing a suitable user interface and an efficient algorithm to process and visualize several thousand implementations.
Interactive Web Application for Design Space Exploration
Keywords: web; aplikácia; JavaScript; React; Redux; D3.js; ECMAScript; web; application; JavaScript; React; Redux; D3.js; ECMAScript