Silážní žlab Litkovice - stavebně technologická studie - Zadák, Petr (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební, 2013)
Bakalářská práce řeší části stavebně technologické studie silážního žlabu v obci Litkovice. Pro zadanou stavbu bude zpracována především technologická studie realizace hlavních technologických etap, technická a průvodní zpráva, zásady organizace výstavby, technická zpráva zařízení staveniště, technologický předpis pro betonáž jímky, bezpečnostní opatření na stavbě, kontrolní a zkušební plán na betonáž stěn jímky, časový plán na celou stavbu, rozpočet na objekty SO01 Silážní žlab a SO02 Jímku.

The Bachelor thesis deals with the construction and technology studies of the silage trough in Litkovice village. For this specific construction project will be primarily compiled a technology study of the main technological stages implementation, a technical and case report, principles of construction organization, a construction site technical report, a technological regulativ for concrete sump, health and safety regulatives at a construction site, a inspection and test plan for concreting the sump wall, a construction project time-schedule, a budget for both projects - SO01 silage trough and SO02 sump.
Silage trough Litkovice - construction and technology study
Keywords: Stavebně technologická studie; silážní žlab; Litkovice; jímka; technologický předpis; zařízení staveniště; časový plán; rozpočet; kontrolní a zkušební plán; bezpečnost práce; technická zpráva; Construction and technology study; silage trough; Litkovice; sump; technological regulativ; construction site; schedule; budget; inspection and test plan; health and safety at work; technical report