Zmírnění účinků přistání po použití padákového záchranného zařízení - Bohýl, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství, 2019)
Tato bakalářská práce obsahuje popis záchranných padákových zařízení, popisuje zranění vznikající při jejich použití a prvky konstrukcí, které tyto snižují.

This bachelor thesis contains descrition of ballistic parachute device, describes wound appearing with their use and parts of contruction, which can reduce those.
Parachute descent impact reduction
Keywords: bezpečnost; padákové záchranné zařízení; crashworthiness; ballistic parachute device