Podpora prodeje a reklama konkrétní kavárny - Vodehnalová, Hana (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2024)
Bakalářská práce je vypracována pro kavárenské zařízení Kavárna v parku. Zabývá se marketingovou komunikací zejména oblastí podpory prodeje a reklamy. V teoretické části jsou popsány základní pojmy z oblasti marketingu, včetně marketingové komunikace, nástrojů reklamy a podpory prodeje, chování zákazníka. Analytická část práce je zaměřena na popsání současného stavu marketingové komunikace, zkoumání zákaznických preferencí a konkurenčního prostředí. Návrhová část práce zahrnuje konkrétní doporučení vlastních návrhů pro zlepšení marketingové strategie podniku, přičemž tato doporučení vycházejí z analýzy podniku.

The bachelor thesis is elaborated for the café facility Kavárna v parku. It deals with marketing communication, focusing mainly on the areas of sales promotion and advertising. The theoretical part describes basic concepts from the field of marketing, including marketing communication, advertising tools, sales promotion, and customer behaviour. The analytical part of the thesis is aimed at describing the current state of marketing communication, exploring customer preferences, and the competitive environment. The proposal part of the thesis includes specific recommendations for improving the business's marketing strategy, with these recommendations based on the business analysis.
Sales Promotion and Advertising of a Specific Café
Keywords: Marketing; marketingová komunikace; podpora prodeje; reklama; kavárna; Marketing; marketing communication; sales promotion; sales promotion; advertising; café