Návrh televizního portálu - Milerski, Tomáš (Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská, 2008)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem dynamických webových stránek. Cílem je stvořit návrh portálu pro sdíleni videa. Práce obsahuje návrh programových a hardwarových prostředků. Součásti řešení je také technická, ekonomická a marketingová stránka věcí.

This bechelor’s thesis deals with concept of a dynamic web site. The aim is to create concept of TV portal for video sharing. The thesis contains koncept of software and hardware solutions. Technical, economical and marketing respekt i also part of the theme.
Koncept of TV portal
Keywords: portál; návrh; stream; video; databáze; server; portal; concept; stream; video; database; server